Benaming mappenstructuur

AMN naam

In gebruik

Omschrijving

(Intake) Cohort

cohort, jaar of jaren

of iedere willekeurige naam die de gebruiker kiest

De bovenste map waaronder jaren en de verdere structuur worden aangemaakt.

Deze map wordt door AMN bij het inrichten van de database geactiveerd.

Cohort

school - of kalenderjaar

of iedere willekeurige naam gebaseerd op een willekeurig tijdvak die de gebruiker kiest

Indeling in een eenheid, die handig is voor de gebruiker. Bijvoorbeeld voor rapportages per tijdseenheid.

divisie

vestiging, afdeling, naam van de maand, of iedere naam die de gebruiker kiest

De volledige structuur tussen bovenste (cohort) map en de onderste node. Zie hieronder.

crebo

crebo, opleiding, test

De laatste node in een structuur. Hier worden de deelnemers aan gekoppeld. Aan deze laatste node is over het algemeen een niveau verbonden. Dit niveau is met name van belang als de deelnemers een test moeten maken op het niveau van de opleiding die ze willen gaan volgen.

  • Bovenste map Cohort is de verzamelmap waarin alle jaren worden geplaatst. De standaard naam is 'Cohort' of 'Intake cohort'. Deze naam wordt vaak aangepast.

  • De mappen 2020 en 2021 is de indeling in jaren. De standaardnaam is 'Cohort', maar de mappen zijn hernoemd naar het jaartal waarin getest wordt.

  • De mappen Arnhem Noord en Arnhem Zuid zijn locatie namen. Binnen de locaties is geen onderverdeling aangebracht, de locaties zijn zo klein dat het niet nodig is om een verdere verdeling te maken in afdelingen of domeinen. De standaard naam is 'Divisie', ook voor eventuele onderliggende mappen.

  • De laatste nodes (in het voorbeeld MBO niveau 1 t/m MBO niveau 4) zijn niveaus voor toetsen (in dit voorbeeld). Dit kunnen ook opleidingen zijn, bijvoorbeeld verkoper of applicatiebeheerder e.d.. De standaard naam om toe te voegen is 'opleiding' of 'course type'. In de structuur wordt, na het kiezen van een opleiding, de naam van de opleiding toegevoegd. Ook deze naam kan aangepast worden.

Last updated